Quality and Safety of Food and Feed

Photo: ATB

ATB gratuliert zur erfolgreichen Promotion

Razieh Salamat im Trocknungstechnikum (Foto: Gutjahr)

ATB-Wissenschaftlerin Razieh Salamat hat sehr erfolgreich ihre Doktorarbeit mit dem Titel „Studying and modelling of mushroom precooling in conventional package procedures in order to optimize the process“ verteidigt. 

Der Prozess der Vorkühlung unmittelbar nach der Ernte ist essentiell für den Qualitätserhalt von Pilzen für die nachfolgende Lagerung und Verarbeitung. Razieh Salamat hat den Prozess der konvektiven Kühlung am Beispiel von Champignons experimentell untersucht und auf Basis eines CFD-Modells die Vorgänge des Wärme- und Stofftransportes mathematisch modelliert.

Rezieh Salamat hat seit Juli 2017 in der Arbeitsgruppe Trocknungstechnik geforscht und im Projekt DuenGaer auf dem Gebiet der Gärresttrocknung gearbeitet. In dieser Zeit hat sie parallel und mit viel Engagement ihre Promotion, die sie bereits an der Universität in Tabriz, Iran, begonnen hatte, erfolgreich zum Abschluss bringen können.

Die akademische Betrueung erfolgte durch die Universität Tabriz, Iran, ihr fachlicher Betreuer am ATB war Dr. Jochen Mellmann. 

Wir gratulieren!
 

Cookies

We use cookies. Some are required to offer you the best possible content and functions while others help us to anonymously analyze access to our website. (Matomo) Privacy policy

Required required

Necessary cookies are absolutely essential for the proper functioning of the website. This category only includes cookies that ensure basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Cookie Duration Description
PHPSESSID Session Stores your current session with reference to PHP applications, ensuring that all features of the site can be displayed properly. The cookie is deleted when the browser is closed.
bakery 24 hours Stores your cookie preferences.
fe_typo_user Session Is used to identify a session ID when logging into the TYPO3 frontend.
__Secure-typo3nonce_xxx Session Security-related. For internal use by TYPO3.
Analytics

With cookies in this category, we learn from visitors' behavior on our website and can make relevant information even more accessible.

Cookie Duration Description
_pk_id.xxx 13 months Matomo - User ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which user is being tracked)
_pk_ses.xxx 30 minutes Matomo - Session ID (for anonymous statistical analysis of visitor traffic; determines which session is being tracked)