Font   | 

Address:

Max-Eyth-Allee 100

14469 Potsdam

Germany

Tel. +49 (0)331 5699-0

Email atb@atb-potsdam.de

Coordinating institute

Publication

Publication:Ghadiri Khozroughi, A.; Kroh, L.; Schlüter, O.; Rawel, H.(2018): Assessment of the bacterial impact on the post-mortem formation of zinc protoporphyrin IX in pork meat. Food Chemistry. 256 (Aug): 25-30 Online: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.01.045
Publication type:Aufsatz in Fachzeitschrift
Peer reviewed:yes
Year:2018
Journal:Food Chemistry
Volume:256
Issue:Aug
Page:25
to:30
Internet:http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.01.045
Research program:Qualität und Sicherheit von Lebens- und Futtermitteln

Author

 

Events

Jan 18, 2019: GFFA Expert panel: "Digital Technologies for Agri-Food Chains: High Potential – Critical Gaps"

Leibniz Research Alliance “Food and Nutrition” (LRA FN) invites to an expert...

18.-27. Januar 2019: IGW, Berlin: Sensoren, Daten und Ideen

Zur Internationalen Grünen Woche 2019 stellt das ATB innovative Ansätze für ein...

21. Jan. 2019: Farm & Food 4.0, Berlin

Unter dem Motto „Don’t Sleep: Die Digitalisierung nicht verschlafen“ lädt der...

Press information

INSECTA® 2018

28. Aug. 2018: Die 4. Internationale Konferenz zur Nutzung von Insekten als...

Projekt SunBot: Autonome Pflegehelfer für das Beerenobst

14. Aug. 2018: Ein autonom fahrender, mit Energie aus Photovoltaik gespeister...

ATB 2016

To scroll through the latest research report 2016 click here ...

Leibniz-Institut für Agrartechnik und Bioökonomie e.V. · Max-Eyth-Allee 100 · 14469 Potsdam · Germany · Tel. +49 (0)331 5699 0 · E-mail atb@atb-potsdam.de