Font   | 

Address:

Max-Eyth-Allee 100

14469 Potsdam

Germany

Tel. +49 (0)331 5699-0

Email atb@atb-potsdam.de

Coordinating institute

Publication

Publication:Ghadiri Khozroughi, A.; Kroh, L.; Schlüter, O.; Rawel, H.(2018): Assessment of the bacterial impact on the post-mortem formation of zinc protoporphyrin IX in pork meat. Food Chemistry. 256 (Aug): 25-30 Online: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.01.045
Publication type:Aufsatz in Fachzeitschrift
Peer reviewed:yes
Year:2018
Journal:Food Chemistry
Volume:256
Issue:Aug
Page:25
to:30
Internet:http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.01.045
Research program:Qualität und Sicherheit von Lebens- und Futtermitteln

Author

 

Events

Nov 13-16, 2018: ATB at EuroTier Hanover

ATB presents concepts for optimized air-conditioning of open-ventilated dairy...

20.-21. Nov. 2018: LAND.TECHNIK 2018

Die 76. Internationale Tagung LAND.TECHNIK 2018 findet am 20. und 21. November...

Nov 20-21, 2018: Joint Workshop of EU-Projects on Bioenergy in Brussels

Innovative lignocellulosic biomass cropping schemes and supply chaines are the...

Press information

INSECTA® 2018

28. Aug. 2018: Die 4. Internationale Konferenz zur Nutzung von Insekten als...

Projekt SunBot: Autonome Pflegehelfer für das Beerenobst

14. Aug. 2018: Ein autonom fahrender, mit Energie aus Photovoltaik gespeister...

ATB 2016

To scroll through the latest research report 2016 click here ...

Leibniz-Institut für Agrartechnik und Bioökonomie e.V. · Max-Eyth-Allee 100 · 14469 Potsdam · Germany · Tel. +49 (0)331 5699 0 · E-mail atb@atb-potsdam.de