Font   | 

Address:

Max-Eyth-Allee 100

14469 Potsdam

Germany

Tel. +49 (0)331 5699-0

Email atb@atb-potsdam.de

Coordinating institute

Publication

Publication:Patrignani, F.; Del Duca, S.; Vannini, L.; Rosa, M.; Schlüter, O.; Lanciotti, O.(2020): Potential of Yarrowia lipolytica and Debaryomyces hansenii strains to produce high quality food ingredients based on cricket powder. LWT-Food Science and Technology. 119 (Feb): 108866 Online: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.108866
Publication type:Aufsatz in Fachzeitschrift
Peer reviewed:yes
Year:2020
Journal:LWT-Food Science and Technology
Volume:119
Issue:Feb
Page:108866
Internet:https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.108866
Research program:Qualität und Sicherheit von Lebens- und Futtermitteln

Author

 

Events

25. Feb. 2020: Optimierung des Sorghumanbaus

Zum Abschluss des Verbundprojekts Sorghum III kommen im sächsischen Nossen die...

25. Feb. 2020: Bioökonomie in Brandenburg, ATB

ATB-Kolloquium: “Nachhaltige Bioökonomie in Brandenburg - Beispiele klima- und...

March 3,2020: Studying and sharing the secrets of business success in modern rural areas

ATB-Colloquium: The EU-project RUBIZMO RUBIZMO identifies business models that...

Press information

Neuer Methanrechner zur Optimierung von Biogasanlagen jetzt online verfügbar

5. Feb. 2020: Im Projekt Opti-Methan (Förderung: BMEL/FNR) hat das...

Forschungszusammenarbeit im Bereich Data Science gestärkt

12. Nov. 2019: ATB-Wissenschaftler Niels Landwehr wurde gestern im Rahmen des...

ATB 2016

To scroll through the latest research report 2016 click here ...

Leibniz-Institut für Agrartechnik und Bioökonomie e.V. · Max-Eyth-Allee 100 · 14469 Potsdam · Germany · Tel. +49 (0)331 5699 0 · E-mail atb@atb-potsdam.de