Font   | 

Address:

Max-Eyth-Allee 100

14469 Potsdam

Germany

Tel. +49 (0)331 5699-0

Email atb@atb-potsdam.de

Coordinating institute

Publication

Publication:Rux, G.; Luca, A.; Herppich, W.; Mahajan, P.(2019): Changes in volatile organic compounds in the headspace of modified atmosphere packed and unpacked white sausages. Food Packaging and Shelf Life. 19 (March): 167-173 Online: https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2018.12.010
Publication type:Aufsatz in Fachzeitschrift
Peer reviewed:yes
Year:2019
Journal:Food Packaging and Shelf Life
Volume:19
Issue:March
Page:167
to:173
Internet:https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2018.12.010
Research program:Qualität und Sicherheit von Lebens- und Futtermitteln

Author

 

Events

17.-26. Jan. 2020: ATB auf der Internationalen Grünen Woche Berlin

Zur Internationalen Grünen Woche ist das ATB erneut Gast in der Sonderschau des...

11. Feb. 2020: ADVANCEFUEL, ATB@CIRCLE

The colloquium “ADVANCEFUEL – Unleashing the potential of innovative business...

17.-18. Feb. 2020: Digitalisierung für Mensch, Umwelt und Tier, Freising

Die 40. Jahrestagung der Gesellschaft für Informatik in der Land-, Forst- und...

Press information

Forschungszusammenarbeit im Bereich Data Science gestärkt

12. Nov. 2019: ATB-Wissenschaftler Niels Landwehr wurde gestern im Rahmen des...

SPLASH – Förderbescheide übergeben

25. Okt. 2019: Die hygienisierende Behandlung mit Plasma-aktiviertem Wasser ist...

ATB 2016

To scroll through the latest research report 2016 click here ...

Leibniz-Institut für Agrartechnik und Bioökonomie e.V. · Max-Eyth-Allee 100 · 14469 Potsdam · Germany · Tel. +49 (0)331 5699 0 · E-mail atb@atb-potsdam.de