Publication

Publication:Hassenberg, K.; Schuhmann, F.; Ulrichs, C.; Herppich, W.; Huyskens-Keil, S.(2018): Effects of acetic acid vapour on the microbial status of ‘Merchant’ and ‘Oktavia’ sweet cherries (Prunus avium L.). Food Control. 90 (August): 422-428 Online: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2018.03.010
Publication type:Aufsatz in Fachzeitschrift
Peer reviewed:yes
Year:2018
Journal:Food Control
Volume:90
Issue:August
Page:422
to:428
Internet:http://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2018.03.010
Research program:Qualität und Sicherheit von Lebens- und Futtermitteln

Author

Leibniz-Institut für Agrartechnik und Bioökonomie e.V.
Max-Eyth-Allee 100 · 14469 Potsdam · Germany
Tel. +49 (0)331 5699 0 · E-mail atb@atb-potsdam.de