Font   | 

Address:

Max-Eyth-Allee 100

14469 Potsdam

Germany

Tel. +49 (0)331 5699-0

Email atb@atb-potsdam.de

Coordinating institute

Publication

Publication:Erdogdu, F.; Linke, M.; Praeger, U.; Geyer, M.; Schlüter, O.(2014): Experimental determination of thermal conductivity and thermal diffusivity of whole green (unripe) and yellow (ripe) Cavendish bananas under cooling conditions. Journal of Food Engineering. 128 (May): 46-52 Online: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2013.12.010
Publication type:Aufsatz in Fachzeitschrift
Peer reviewed:yes
Year:2014
Journal:Journal of Food Engineering
Volume:128
Issue:May
Page:46
to:52
Internet:http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2013.12.010
Research program:Qualität und Sicherheit von Lebens- und Futtermitteln

Author

 

Find contact:

Events

17.-26. Jan. 2020: ATB auf der Internationalen Grünen Woche Berlin

Zur Internationalen Grünen Woche ist das ATB erneut Gast in der Sonderschau des BMEL, die 2020 unter dem Motto "Du entscheidest" die Rolle des Verbrauchers und seine Einflussmöglichkeiten innerhalb de

11. Feb. 2020: ADVANCEFUEL, ATB@CIRCLE

The colloquium “ADVANCEFUEL – Unleashing the potential of innovative business models in rural areas using smart upgrading strategies” will provide latest results within the EU ADVANCEFUEL project.

Press information

Forschungszusammenarbeit im Bereich Data Science gestärkt

12. Nov. 2019: ATB-Wissenschaftler Niels Landwehr wurde gestern im Rahmen des Großen Professoriums an der Universität Potsdam als neu berufener Professor für "Data Science in Agriculture" an der Mathematisch-Naturwissenschaftlichen Fakultät der Universität Potsdam begrüßt. Die Ernennung erfolgte...

Leibniz-Institut für Agrartechnik und Bioökonomie e.V. · Max-Eyth-Allee 100 · 14469 Potsdam · Germany · Tel. +49 (0)331 5699 0 · E-mail atb@atb-potsdam.de