Schrift   | 

Adresse:

Max-Eyth-Allee 100

14469 Potsdam

Tel. +49 (0)331 5699-0

E-Mail atb@atb-potsdam.de

Koordinierendes Institut

Publikation

Publikation:Kabelitz, T.; Schmidt, B.; Herppich, W.; Hassenberg, K.(2019): Effects of hot water dipping on apple heat transfer and postharvest fruit quality. LWT-Food Science and Technology. : Online: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.03.067
Art der Publikation:Aufsatz in Fachzeitschrift
Referiert:ja
Jahr:2019
Zeitschrift:LWT-Food Science and Technology
Internet:https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.03.067
Forschungsprogramm:Qualität und Sicherheit von Lebens- und Futtermitteln

Autor

 

Save the Date

17.-20. Sept. 2019

Trainingschool on measuring and modelling gaseous emissions from livestock systems, ATB Potsdam

Termine

Sept 04, 2019: FRUTIC Symposium 2019

The FRUTIC Symposium 2019: Innovations in Pre- and Postharvest Supply Chain of...

Sept 5-6, 2019: INSECTA 2019 International Conference, Potsdam

The INSECTA 2019 International Conference aims to give an overview of...

Sept 17-20, 2019: Trainingschool on measuring and modelling gaseous emissions from livestock systems, Potsdam

The interdisciplinary training school provides hands-on training in measuring...

Presseinfo

Bioökonomieforschung gestärkt: ATB eröffnet neues Forschungsgebäude

22. Aug. 2019: In Anwesenheit von Brandenburgs Wissenschaftsministerin Dr....

Präzises Modell für den optimalen Fruchtbehang

6. Juni 2019: Brandenburgs Agrar- und Umweltstaatssekretärin Dr. Carolin...

ATB 2016

Per Klick im aktuellen Forschungsbericht 2016 blättern...

Leibniz-Institut für Agrartechnik und Bioökonomie e.V. · Max-Eyth-Allee 100 · 14469 Potsdam · Deutschland · Tel. +49 (0)331 5699 0 · E-mail atb@atb-potsdam.de